گلزار در سال 1379 برای نخستینبار در فیلم سام و نرگس ساخته ایرج قادری بازیگری سینما را تجربه کرد. با اینکه چند بارى تا آستانه ى بازى در فیلم هاى کارگردانانى چون بهرام بیضایى براى فیلم لبه ى پرتگاه، داریوش مهرجویى براى فیلم مهمان مامان، مسعود کیمیایى براى فیلم سربازان جمعه و ابراهیم حاتمى کیا براى فیلم دعوت پیش رفت اما هیچ کدام به نتیجه نرسید. فیلمنامه شیش و بش توسط گلزار در سال 1386 در بانک فیلنامه ثبت شده بود.
او فعالیت موسیقی خود را از سال 1376 به عنوان گیتاریست با گروه آریان آغاز کرد.او در نواختن گیتار، ارگ و پرکاشن مهارت دارد.وی همچنین قصد داشت که با گروه دارکوب کارکند که به دلایلی این همکاری پیش از آن که آغاز شود، پایان یافت. او هم اکنون یک گروه موسیقی مستقل با نام REZZAR دارد. REZZAR مخفف نام محمدرضا گلزار است و او این برند را به نام خودش ثبت کرده است.
به ورزش های اسکی، والیبال، بیلیارد و شنا علاقه دارد. کارت مربیگری اسکی دارد. به گفته خود محمدرضا گلزار، از 6 سالگی والیبال را دنبال می کرده است. وی از سال 1383 کاپیتان تیم والیبال هنرمندان بود که مسابقات آن برای کارهای خیرخواهانه برگزار میشد اما از سال 1386 به خاطر مشغله کاری از تیم کناره گرفت. وی مربی بدن ساز تیم ارتعاشات صنعتی در سال 1387 به درخواست آقای شهیدیان بوده است.
او با توجه به علاقه زیاد به دنیای مد ومدلینگ توانست در سال 1380 به عنوان اولین مرد فتو مدل بعد از انقلاب ظاهر شود. جزو اولین مدل هاى تبلیغاتى ایران بود که عکسش براى تبلیغات ایکات بر روى بیلبوردهاى تبلیغاتى رفت پس از اکران فیلم شام آخر در سال 1380 شرکت ایکات از رضا دعوت کرد و او سال 1381 با این شرکت قرارداد بست وی همچنین بهعنوان مدل آگهیهای تبلیغاتی شرکتهایی همچون چرم و شیرآوران نیز فعالیت داشتهاست.
مدیریت مجموعه ی Men’s club که خدمات زیبایی برای آقایان ارائه می دهد.
روزنامه نگار و یکى از اعضاى تحریریه ى مجله ى رویش در سال 1387 .
جشنواره ها و جوایز [ویرایش]
در بخش تجلیل و نکوداشت دومین “جشنواره ی فیلم های ایرانی در تورنتو” در سال 2010، از 10 سال بازیگری محمد رضا گلزار به عنوان “تک ستاره سینمای ایران” تجلیل و جایزه ی این بخش به وی اهدا شد .
برای فیلم شیش و بش در سومین “جشنواره ی فیلم های ایرانی در تورنتو” در سال 2011 از وی تقدیر شد .
به عنوان “خوش پوش ترین بازیگر سینمای ایران” در نظرسنجی مجله “زندگی ایرانی” در سال 1390 برگزیده شد .
انتخاب محمدرضا گلزار به عنوان “مرد شایسته ایران” در نظرسنجی مجله “پوشش” در سال 1389.
کاندید بازیگر نقش اول مرد برای فیلم بوتیک در جشن “دنیای تصویر” در سال 1384 .
کاندید لوح زرین انتخاب ویژه سال برای فیلم بوتیک در دوره 5 منتخب سایت ایران اکتور (بهترین های سال) در سال 1384